Fysiske forhold
 

Fysiske forhold

Vi er en lille hyggelig børnehave, der er tilknyttet organisationen Børneringen for selvejende institutioner. Vi holder til i en hjørnelejlighed, hvor vi deler gård med de øvrige beboere. Vi har ofte hørt nye forældre kommentere, at de synes vi har rigtig meget plads.

Vi er normeret til 43 børn i alderen 2 år og 10 måneder til 6 år, fordelt på 2 stuer med åben plan.
Børnene er tilknyttet en fast stue, hvor de dagligt spiser frokost og frugt. Ud over vores to dejlige lyse stuer, har vi et pude- og soverum. Vi har et kombineret værksteds- og musikrum, alt efter behov. I garderoben, har vi en tavle, hvor vi dagligt informerer forældrene. Garderoben benyttes også til leg. Desuden har vi en opslagstavle, med information fra bestyrelsen, personalegruppen, BUF (Børne- og Ungdomsforvaltningen) og andre instanser. I kan som forældre også benytte denne opslagstavle.

I køkkenet har vi et hæve/sænke bord, der giver mulighed for, at børnene kan være med til madlavningen.

Vi har gennem to år arbejdet med det fysiske arbejdsmiljø. Her har vi opsat lyddæmpende opslagstavler, kurve til legetøj, støjøre og støjskærme til afgrænsning af leg. Desuden har vi opsat punktbelysning på stuerne og i gangen samt lysdæmpning i alle rum. Dette medvirker til et roligere lege- og arbejdsmiljø.

Vi har to store kælderrum, der ikke hører med til børnehavens kvadratmeter. Det ene rum bruges til opmagasinering, men på sigt, vil vi gerne omdanne rummet til træværksted. Det andet rum bruger vi til musik og bevægelse samt projektarbejde.

 

 

 

 


Sidst opdateret 19. juni 2015