Dagligdagen

Billede 1

DAGSFORLØB I BØRNEHAVEN

Kl. 6.45:             Børnehaven åbner. Vi serverer morgenmad fra kl. 7.00-8.15.
                          Forældre er velkommen til at tage en kop te eller kaffe.

Kl. 9.00:            Bussen kører med bus børnene. Hvis forældre har brug for at komme i kontakt med bus personalet er mobil                              tlf.: 2066 0567.

Skal der laves individuelle aftaler, skal det aftales med bus personalet.
                         I sommerferien fylder vi bussen op, så hvis dit barn ikke må komme på bussen, skal du sige det til                                          morgenpersonalet.

Kl. 9.30:             Mødetid for børnene.

Kommer du/I senere, så ring og giv børnehaven besked.
                         Børn der kommer senere, skal ikke påregne at kunne deltage i voksenstyrede aktiviteter.
                         Der vil være mulighed for at komme på ture, være med i projektforløb, lave andre aktiviteter eller fri leg. I                                  sommerferien kan det ske, at hele børnegruppen tager på tur og du derfor ikke kan aflevere dit barn efter kl.                              9.30.

Kl. 11.30:           Spiser vi frokost. Efter frokost bliver sovebørnene puttet.

Kl. 13-14:           Holder personalet pause og resten af børnene er på legepladsen.

Kl. 14-15:           Spiser børnene frugt.
                         Her er der ofte oplæsning, sang eller andre aktiviteter. Resten af dagen går som regel med fri leg.
                         Hvis I vil hente jeres barn tidligt henstiller vi til, at I enten henter før eller efter frugt, så vi ikke                                                  bliver forstyrret.

Kl. 15.30:           Er bussen hjemme igen.
                         Vi anbefaler, at al kommunikation omkring dit barn foregår mellem dig og bus                                                                          personalet, så der ikke sker nogle misforståelser. Hvis der er forhold du ønsker at snakke med bus personalet                          om, kan vi anbefale at du henter dit barn kl. 15.30. Kim er altid på arbejde til kl. 16 af samme grund.

Kl. 16:               Lukkes noget af børnehaven og vi er efterfølgende på enten sol- eller stjernestuen. Om sommeren lukker vi                             ofte på legepladsen.

Kl. 17:               Lukker børnehaven. Husk at I skal være ude af institutionen kl. 17.00.

Sidst opdateret 19. juni 2015